Nyomtatás

Tudta-e?
A képsokszorosítás egyik legmodernebb eljárása a síknyomtatás (litográfia), és ennek is legkorszerűbb formája az ofszetnyomtatás. A síknyomtatás feltalálója Alois Senefelder (1771-1834).
Színes és fekete-fehér lézeres és tintasugaras nyomtatást A/3 méretig vállalunk.

Fénymásolás

Színes és fekete-fehér fénymásolás A/3 méretig.Nagyteljesítményű gépeinkkel többpéldányos másolást is rövid határidőre vállalunk.

színes és fekete-fehér nyomtatás A/3 méretig.
Dokumentumok nyomtatása, hozott anyag vagy általunk szerkesztett oklevelek, meghívók, névjegykártyák.... nyomtatása. (PDF, JPG, CDR,DOC , XLS, PPS, )

Iratfűzés

Dokumentumok, étlapok, jegyzetek...stb tartós iratrendezését teszi lehetővé. A spirálozáshoz műanyag, illetve fémspirál áll rendelkezésre.

Áraink :
műanyag spirálozás:
lyukasztás : (elő-hátlap, spirál)
fém spirál : lyukasztás (elő-hátlap, spirál)
naptárfűzés ( fémspirál+akasztó):

Scannelés

Színes

Fekete-fehér

Névjegykártyák

A névjegykártya

A névjegykártya az emberek közötti hivatalos érintkezés gyakorlati, tájékoztató jellegű segédeszköze: megkönnyíti a tájékoztatást, tájékozódást a másik személyét illetően, gördülékenyebbé teszi a hivatalos személyes kapcsolatokat, illetve bizonyos szigorúan meghatározott esetekben helyettesítheti a személyes találkozást a protokoll szabályai szerint. Ma már nemcsak a hivatalos, illetve kimondottan protokolláris, hanem hétköznapi vagy baráti, ismerősök közötti kapcsolatokban is elterjedt a használata. A hétköznapi használatban a megbecsülés, a tisztelet, a bizalom és a személyes elemek dominálnak.

A jó névjegykártya egyszerű, áttekinthető, jó minőségű, elegáns.

Érdekességek:

Néhány évezreddel ezelőtt Kínában már használtak ilyesmit. Rendeltetése a név, beosztás, cím feltüntetése volt, ezen kívül a méretével is igazodott tulajdonosa hatalmasságához.
Előfordult, hogy a mandarin előtt ketten vitték ajtónyi névjegykártyáját sétája közben vagy látogatásai alkalmával. A Napkirály udvarában, ahol néha elég volt, ha valaki egy kártyára ráírta a nevét, de címerekkel és más jelzésekkel is ellátott lapocskák is léteztek.
A névjegykártya eredetileg látogatójegy volt. A papírlapocskán szegélydísz és metszett figurák voltak, s a rajz mellett helyet hagytak az illető saját kezű aláírásának. Nagykövetek, bankárok, orvosok pedig már ekkor is készítettek olyan vizitkártyát, amelyre a nevüket eleve felfestették.
A ma használatos formában 1796-ban jelent meg a névjegy.


Áraink:
(min. rendelés 48 db)

egyoldalas fekete-fehér
egyoldalas színes
kétoldalas fekete-fehér:
kétoldalas színes:

laminálva:

Laminálás

Egyéb szerkesztés

Szórólapok, plakátok, logók, egyéb dokumentumok szerkesztését is vállaljuk. További információ Üzletünkben.

Vágás

Vágás

CD-re írás

Cd-re írás

Gravírozás

Helyben vásárolt termékek eseten a gravírozás:
Hozott terméknél a gravírozás:
(Három szóig)