Ajándéktárgyak

Legyen bármilyen ünnep, vagy alkalom, Ön biztos, hogy nálunk megtalálja a legmegfelelőbb ajándékot üzleti partnerének, szeretteinek, vagy éppen saját magának. Ha ajádékát még egyedibbé szeretné tenni, vegye igénybe szolgáltatásaink közül a gravírozást. 17 féle betűtípus közül választhat az Ön igényének megfelelően.Legyen szó monogrammról, vagy akár cégének logójáról.

Névjegykártyatartós szettek

Az alábbi szettek mindegyike 1 db névjegykártyatartóból és egy vagy több egyéb ajándéktárgyból áll.

névjegykártyatartó szett

Italflaska szettek

Ideális ajándék vadászoknak, kirándulóknak vagy a család férfitagjainak.

italflaskaszett

Borosszettek, kellékek

Borászati kellékek kezdőknek és haladóknak, igényes csomagolásban. Kitűnő ajándék bármely alkalomra.


Pohárkészletek

Exkluzív kivitelű boros, pezsgős, konyakos és snapszos poharak ónból és üvegből

pohárkészlet

Asztali szettek

Elegáns íróasztali szettek, melyek minden iroda díszévé válhatnak.

asztaliszett asztaliszett

Egyéb szettek

egyéb szett

Cigarettatárcák

Cigarettatárca egy olyan - többnyire fémből, vagy erős műanyagból készült - eszköz, mely megvédi a cigarettát a külső fizikai hatásoktól, emellett elegáns kiegészítője lehet a dohányzásnak.
A cigarettatárcák az Egyesült Államokban az 1920-as, 30-as évek környékén terjedtek el. Akkoriban általában 50 szál tárolására voltak alkalmasak, innen eredt a "flat fifties" megnevezés. A ma kapható cigarettatárcák többnyire a szabvány cigarettásdoboz 20 szálas tartalmát képesek befogadni.
A dohányzási kultúra terjedésével a cigarettatárca eredeti funkciója mellett - például a zsebórákhoz hasonlóan - ruházati kiegészítő szerepet is kapott. A csillogó fémből készült tárcák gravírozott monogrammal, vagy ékszerekkel díszítve elegáns kiegészítők lehetnek napjainkban is. Peter Carl Fabergé orosz ékszerész például arany cigarettatárcákat készített a cári családnak.

  • cigarettatárca
  • cigarettatárca

Italflaskák

Ideális ajándék féfiaknak.

Kulcstartók

Ötletes ajándék mindenki számára, legyen férfi vagy nő, idős vagy fiatal.

  • kulcstartó
  • kulcstartó

Levélbontókések

A levelek egyszerű felnyitását teszik lehetővé ezek az elegáns kések. Nélkülözhetetlen kelléke egy irodának...

  • levélbontókés
  • levélbontókés

Névjegykártyatartók

A legelegánsabb módja a névjegykártyák tárolásának a névjegykártyatartó. Készülhet fémből, bőrből, a legegyedibbek aranyból, gyöngyházból.

  • névjegykártyatartó
  • névjegykártyatartó

Guriatti névjegytartók

A Guriatti termékek kézzel készülnek a legjobb minőségű alapanyagokból. A kiváló használhatóságukkal együtt időtálló értéket képviselnek.

névjegykártyatartó szett

Öngyújtók

Az öngyújtó egy kis méretű eszköz, mely alkalmas láng létrehozására. Napjainkban leginkább a dohányzás elengedhetetlen kelléke. Az első öngyújtót Johann Wolfgang Döbereiner német kémikus készítette 1823-ban.
Felépítését tekintve számos változatban kapható, de alapvetően mind ugyanazon az elven működik. A hagyományos eldobható öngyújtók esetében egy folyékony gázzal (többnyire butánnal) töltött fém, vagy műanyag tartály, melyből egy szabályozható szelepen keresztül távozik a gáz, amit egy szikra gyújt be. A szikra származhat tűzkőtől, vagy egy apró piezoelektromos kapcsolótól. A gáz mellett léteznek benzines, vagy gázolajos kanócot használó öngyújtók is - ezek kizárólag fém tokozással.
A hagyományos eldobható öngyújtók tartály része műanyagból készül, melynek - újratölthető gyújtó esetén - az alján található egy kis szelep, amin keresztül a töltőpalack csatlakoztatható. A tartályon található fejrész minden esetben fémből készül, hogy ellenálljon a láng hőjének. A szelepből kiáramló gázt tűzköves gyújtó esetén (az ábrán) a felületek dörzsölődése által keletkező szikra, piezzokristályt használó gyújtó esetén pedig a kristályhoz kapcsolódó érintkezők között létrejövő elektromos szikra gyújtja be.
· A vihargyújtó esetében nem sárga láng, hanem halvány kék, nagyobb nyomású gázáram ég.
· Egy tenyérnyi méretű parabolatükör is alkalmas napos időben tűzgyújtásra.

  • Öngyújtó
  • Öngyújtó

Pénzcsipeszek

Praktikus ajándék azoknak a férfiaknak, akik nem szeretik a pénztárcát magukkal hordani.